lørdag den 24. marts 2012

Håb burde kunne flytte tro..

Nogle gange prøver jeg på at være meget upersonlig her i Blog-land. Privatlivet beholder jeg faktisk helst for mig selv, mødet med Jer "for real" har jeg nok også lagt lidt på afstand og måske halvvejs afvist. Nogle gange er det bare rart at dele frustationer, tårer og tanker med mine virtuelle veninder og med personligheder som jeg faktisk her over skærmen er begyndt at holde af.

Som jeg også meget personligt har berettet om lige her, er jeg i behandling for barnløshed. Frustrationen er nok mest at vi begge intet fejler.

Efter en negativ test idag og efter tredje forsøg. De siger jo ellers at tredje gang er lykkens gang, den tror jeg aldrig på igen. Mit hovede er ved at sprænge, tankerne går nok mest på om nogensinde får lov til at blive mor.


37 kommentarer:

 1. Åh nej det er jeg ked af at høre, det må bare være så hårdt.
  Tænker på dig
  Knus Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hårdt. Tak for din tanke Sanne :-)

   Slet
 2. Pis også, det er fandme uretfærdigt! Sender en masse tanker jeres vej, og håber I snart får jeres ønske opfyldt. På den ene eller den anden måde. Et stort kram herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine kram og dine tanker, det varmer virkelig helt indeni.

   Slet
 3. I står i en frygtelig situation lige nu, måske når og hvis du kan få al smerten ud af kroppen... så kommer det måske når du slet ikke regner med det.. Du har jo tid, sikkert mere end du lige nu tror.. Det er bare så svært. En masse tanker herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo også ung, men usikkerheden fylder så fandens meget. Tak for din tanke!

   Slet
 4. Det gør mig meget ondt at læse, hvor må det bare være sindsygt hårdt! Jeg håber VIRKELIG at det lykkes for Jer....

  SvarSlet
 5. hej, jeg bliver virkelig rørt over det du skriver :( hvor er livet bare uretfærdigt.
  Jeg har også nogen venner, som heller ikke kunne blive gravide, de fik også at vide at de intet fejlede. Men idag, står de med en dreng på lidt over 1 år :)

  bliv ved med at tro på det, så jeg sikker på det nok skal komme (selvom det er svært, og nemt for mig at sige, men det er ment kærligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - solstrålehistorier er altid godt at huske på. Det bevarer mit håb, som forhåbentlig bliver til tro med tiden!

   Slet
 6. Det gør mig meget ondt at høre. Jeg forstår godt at du gerne vil afholde dig fra at have en vildt personlig blog. Dog kan man ind i mellem få noget positivt ud af at dele med folk, som i og for sig egentlig ikke er nogen man kender.. Og rent faktisk er vi mange herude, som gerne vil give et opmuntrende ord med på vejen. Håber meget det lykkedes for jer, - det må være en håbløs hård situation at stå i. Det rører mig dybt. Kærligst fra C

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Christina, du kæmper jo selv for uretfærdigheden og vi må nok bare indse at livet har nogle satans store hump. Når vi er godt over det, er vi super seje og ikke mindst stærke som bare fanden! Tak for dine opmuntrende ord. Kh Maria

   Slet
 7. Det gør mig ondt på jeres vegne, at I ikke kan få jeres ønske opfyldt. Verden er deværre ikke altid retfærdig. Kan lægerne ikke gøre mere for at hjælpe jer?
  Det er selvfølgelig dit valg, men jeg synes godt, der må ære plads til personlige indlæg. man kan jo også have brug for lidt ekstra omsorg i en hård tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har tre gratis forsøg i en ny behandling, og ellers er det for egen regning indtil det lykkedes. Det skal jo lykkedes. Du har nok ret Ida, personlige indlæg skal der være plads til, og ekstra omsorg og søde tanker hjælper altid en godt på vej!

   Slet
 8. Håber snart det vender for jer... Rigtig træls:(
  Sender tanker og håb til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde dig, håber at alle Jeres tanker og håb kommer hertil på min vej!

   Slet
 9. Det er bare så uretfærdigt. HAr selv været der, og der er INGEN der kan forestille sig hvad man går igennem hverken fysik eller mentalt. Vi fik heldigvis en datter i første omgang, men måtte desværre se langt efter nr. 2.
  Håber I har økonomien til at fortsætte, men und jer selv en pause og lav en aftale om at f.eks.til august går vi igang igen. Det vil din krop have godt af, for det er ikke småting den har været udsat for.
  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke
  hilsen helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik i en datter i første ISCI forsøg? Det er sådanne solstrålehistorier der virkelig glæder mig og får mig til at se frem ad. Tak for dit held og lykke på min vej!

   Slet
 10. Jeg tror, det er godt nogle gange at få sine tanker ud. Også på skrift. Jeg føler virkelig med jer og håber inderligt, at det vil flaske sig for jer.
  Tanker herfra.

  SvarSlet
 11. Sender dig varme kram og tanker lige fra nabobyen! Bare vent, lige pludselig sker det helt sikkert for jer... hold håbet og modet oppe søde Maria!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marian, håber inderligt du har ret.

   Slet
 12. Det er meget flot af dig at dele med andre... jeg har i længere tid fulgt dig på bloglovin' - men i dag har jeg tilmeldt mig din offentlige læseliste... du fortjener at vide hvem der læser med.
  Jeg ønsker jer alt det bedste.
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Tak for din søde tanke!

   Slet
 13. Alt det bedste til jer begge - jeg er helt sikker på, at det lykkes for jer at få det I ønsker, på den ene eller anden måde. Kender du mon http://www.lfub.dk/ eller https://patientnetvaerk.sundhed.dk/gentagneaborter/default.aspx? Der er både solstrålehistorier og mulighed for at dele med nogen, der er i nogenlunde samme situation. Virtuelt kram

  SvarSlet
 14. Jeg er tilmeldt, dog på andre forum-sider. Det hjælper altid at høre andres historier og beretninger! Tak for dit virtuelle kram!

  SvarSlet
 15. Så trist å lese... Jeg har hørt at du ikke trenger gi opp selv om det er gått 3 ganger, men det krever mye psykisk også har jeg hørt... Håper på det beste for dere!! Alle gode ting er tre sies det ;) Masse masse lykke lykke lykke til!!!

  EElsker den gamle trappa di og den hvite kranen!! Påskeklem fra meg!"!

  SvarSlet
 16. De bedste tanker herfra. Heldigvis findes der mange solstrålehistorier, så jeg er sikker på at jeres tid også skal komme. Men selvfølgelig er det hårdt!! Jeg sender jer god karma..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at tiden vil komme, så venter vi hjertens gerne!

   Slet
 17. Ej, det er jeg ked af at høre. Jeg sender en masse gode tanker herfra.

  SvarSlet
 18. Pis lort altså!

  Du kender jo mail adressen...

  SvarSlet
 19. ØV! Det er så slemt. Har selv været der - med knuste drømme og frustrationer - men vi var en solstrålehistorie og min skønne knægt var værd at vente på. Der skal være plads til at være ked af det - men hold modet oppe! Håber det bedste!!! :) sender en krammer - mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, din solstrålehistorie varmer. Frustrationen er nok mest at vi ikke fejler noget, hvis vi nu gjorde, havde jeg noget at forholde mig til!

   Slet
 20. Adoption siger jeg bare. Har selv været det hele igennem selv og valgte til sidst adoption og sidder nu med den aller aller aller skønneste unge i - ja hele verden. Om end jeg måtte til Afrika for at finde lige netop det barn der var til mig. Ville ønske jeg havde søgt den vej noget tidligere og ha skånet mig selv fysisk og psykisk tidligere

  SvarSlet