tirsdag den 28. februar 2012

Life is a bitch

Livet er til tider ubeskrivelig uretfærdigt. Anden dag hjemme, tankerne kører på højtryk og tårerne triller. Håber på det bedste, men mon håb er tilstrækkeligt nok?

Vi er i behandling for barnløshed. Frustrationerne vokser, vi fejler ingenting, og to år føles som evigheder.

40 kommentarer:

 1. Det er hårdt og uretfærdigt, jeg håber det bedste for jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er sikker på din søde tanke nok skal hjælpe mig godt på vej!

   Slet
 2. Tanker herfra og hvor livet bare uretfærdigt:( håber på det aller bedste for jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Din positive tanke skal nok få mig godt på vej.

   Slet
 3. Åhh det er bare noget forbandet noget. Håber virkelig også på det bedste for jer. Stort kram herfra!!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, livet er jo bare ikke en dans.

   Slet
 4. Søde dejllige Maria, føler så meget med dig, uhh får helt ondt i hjertet.

  SvarSlet
 5. Søde Maria, jeg sender dig en mail senere idag, når jeg får en rolig stund herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal slet ikke stresse, Sigurd er første priotet. Og jeg venter glædeligt flere uger på et retursvar.

   Slet
 6. Ja det er bare så uretfærdigt. Kender til dine følelser, op og nedturene dræner en for alt overskud, og 2 år er forfærdelig lang tid, 14 dage kan følelse som en evighed når man er i det cirkus. Sender dig alle mulige positive tanker og håber at i en dag får det i så inderligt ønsker!

  Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde og positive tank!

   Slet
  2. Har desvære ikke nogle gode råd, andet at i må bevare håbet, og troen på at det nok skal lykkes, på den ene eller anden måde. Og så er det nok meget fornuftigt at trække stikket ud. Det er så kompliceret og hvert forløb er forskelligt, det er i hvertfald min oplevelse når jeg høre venner og bekendte fortælle om hvad de går igennem. Det gælder nok om at mærke efter hvad der følelse rigtigt og hvad man er villig til!

   Louise

   Slet
 7. Ja du har ret - life is a bitch og kan vise sit grimme ansigt på mange måder. Hvor er det umådelig trist for jer. Kan slet slet ikke sætte mig ind i situationen, men forsøger. Jeg håber inderligt det allerbedste for jer og at det lykkedes. Klem Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde tanke Bettina. Håber den hjælper lidt på vores vej!

   Slet
 8. Åh altså Maria! Tænk, at du render rundt med så store frustrationer... det er unfair og svært at bevare optimisme og gennem så lang tid! Det kan da være vi skal nuppe en kaffe et sted mellem Holstebro og Herning og trille lidt tårer sammen :) Eller shoppe boligsager for at distrahere bekymringer!

  Karma og tanker,
  Marian

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Marian, tak for din søde tanke. Håber du er i bedring. Hvis du finder kanppen med "stop_med_at_tænke", så sig til hvor den sidder? Når jeg er ovenpå burde vi mødes i det Midtjyske.
   KH

   Slet
 9. Puha, det må være forfærdeligt hårdt! Blev helt rørt over dit indlæg, jeg håber det bedste for jer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at dit håb hjælper os godt på vej.

   Slet
 10. Uanset hvor lang eller kort tid, der går, før drømmen bliver til virkelighed, så føles ventetiden evig.
  Jeg sender alle mine allerbedste tanker til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber dine allerbedste tanker giver pote.

   Slet
 11. Åh Maria. Jeg får helt ondt i maven. Kender efterhånden en del, der står, eller har stået, i jeres situation. Tingene har heldigvis løst sig på den ene eller anden vis med tiden, så det håber jeg også for jer.
  Klem herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Malene. Du har jo selv dine egne problemer at tænke på, livet er squ bare ikke en dans på roser!

   Slet
 12. Kære Maria. Kender selv til barnløshed, har selv pco og måtte også have hjælp til at få børn. Men i dag er jeg den stolte mor til 2 dejlige drenge ved hjælp af insermination. Det er hård mens det står på, men det er hurtigt glemt når man sidder med sin baby i armene! Vi er desvære der lider af ufrivillig barnløshed, vi har flere vennepar som har stået i samme situation desvære. Så tanker til jer vi føler med jer, og tror på at det nok lykkes jer også!:) kan desuden varmt anbefale skive fercilitets klinik! Tanker fra Christina ( Bianco )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Og jeg som troede jeg kunne gå her og være anonym :-) (Tænker hvordan du mon har fundet mig her? :-) ) Tak for din søde tanke. Jeg kan egentlig godt huske at Betina har nævnt I har fået hjælp til projekt børn, men vidste ikke hvor meget og hvordan. Vi bliver nok sendt videre til Skive/Århus hvis det ikke lykkedes her 3. gang. Jeg har også kun hørt godt, så frygter ingenting.
   Livet skal åbenbart være noget lort, men håber selvfølgelig det vender. Vi har været gravide før uden hjælp, så jeg ved jo det kan lade sig gøre.
   Kh Maria

   Slet
 13. Hej igen. Fandt din blog ved et tilfælde på en anden blog og nu følger jeg med på din skønne blog:) dejligt at du er optimist trods alt! Livet er bare uretfærdigt nogle gange :( Vil glæder mig til den dag hvor du skriver på bloggen i skal være forældre :) Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Blogland er simpelthen også det mest fantastiske sted. Elsker anynomiteten og "mine" virtuelle bekendskaber.
   Tusind tak for dine søde tanke :-)
   Kh Maria

   Slet
 14. Hvor er det uretfærdigt. Jeg kan desværre sætte mig lidt ind i din situation. Jeg håber, på at alt det bedste kommer for jer hurtigst muligt og sender dig de bedste tanker.
  Kh. Maria

  SvarSlet
 15. Hej Maria
  Jeg faldt tilfældigt over din blog...kender dig ikke, men kender til barnløshed. vil give dig en succeshistorie, da jeg selv har stået i samme situation. Da vi fik gerne ville have den første, blev jeg gravid med det samme. Da vi var klar til nummer to, gik der 2 år, hvor der ikke skete en skid (udover at venner og familie fik den ene efter den anden!)så startede vi i beh. i Skive, efter 4 iui og 2 icsi (dårlige æg, ingen til frys) stod jeg stadig med en negativ test, var helt nede....fattede ingenting! vi tog en pause, forsøgte at skubbe tankerne væk, fik noget aku i Energi og Helse, Holstebro. Tog på ferie..... what???? naturlig gravid, fødte Jan 11, er naturlig gravid igen, termin Maj 12. Sådan kan livet lige pludselig ændre sig, håber også at det sker for jer....ønsker det bedste for jer!!!!
  Kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rikke
   Tusind tak for din vidunderlige historie. Det som nok skræmmer mig, er om det nogensinde vil lykkedes. Hvis jeg nu bare vidste at det nok skulle ske, tror jeg at jeg ville se helt anderledes på sagen.
   Men hvem har også sagt at livet skal være let og retfærdig. Jeg bliver stærkere og kan mærke jeg nu kan klare ALT.
   Tusind tak for din søde hilsen.
   Kh Maria

   Slet
  2. Jeg havde det på samme måde, kunne godt vente, hvis bare nogle ville love mig at det ville ske. Selvfølgelig sker det....:-) som en af lægerne sagde til mig "kan det ske en gang, så kan det ske igen, nogle gange skal man bare kigge den anden vej" jeg kunne flå hovedet af ham, men han fik jo ret. Nyd at denne "krise" nok bare gør jer stærkere som par.....det får i brug for når den lille engang kommer:-)Held og Lykke.....Rikke

   Slet
  3. Tak Rikke. Jeg har min 3. æv dag hjemme idag. Men i morgen må det være op på hesten igen.
   Tusind tak fordi du ville dele din lille historie med mig. Det varmer i en svær tid.
   Kh Maria

   Slet
 16. Rigtig mange tanker til dig søde Maria. Det må simpelthen være så hårdt. Stort kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Maria. Tak for din søde hilsen, det varmer i en svær tid.

   Slet
 17. Nu har jeg kigget und her på dit indlæg et par gange og ikke rigtig turde kommentere fordi jeg bare har så mange børn og så lyder det måske dumt når man kommer med "råd" - men nu gør je det alligevel ;) Jeg tror på at kroppen kan når den er klar og når den har ro - jeres liv og seneste tid må ha været utrolig anstrengende.. Giv jer selv den tid det tager, hvis du har været gravid før så kan du igen - måske ikke denne måned men måske når det ikke er det altoverskyggende.. Lad det ikke bestemme over dit liv, så kommer det. Jeg er sikker! Jeg håber ikke at jeg træder dig over tæerne med min kommentar.. Kh christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Du træder mig bestemt ikke over tæerne.
   Jeg er inderligt glad for alles hilsner, de varmer i en svær tid. Jeg er nu dømt til afslapning, sommerhus de tre næste weekender og en god paragraf for fravær ved behandling. Jeg kan mærke det bliver godt, og dejligt at få hovedet i ro og selvfølgelig byggeprojektet på pause.
   Tak for din kærlige tanke. Kh Maria

   Slet
 18. Ved præcis hvordan du har det...
  Mange mange varme tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, forsøgt i fire år - ingen af os fejler noget, nu er jeg ved at være for gammel (41 år) - derfor at alt for egen regning, og sidste mulighed er ægdonation - i udlandet...

   Slet