onsdag den 3. oktober 2012

No coffee to go..

Jeg har ikke brug for kaffe i byen da jeg er lykkelig ejer af min seje super ekspressomaskine. Den skaber stor glæde hos mig, da jeg virkelig er latté elsker!


12 kommentarer:

 1. - må man være så fræk at bede dig nyde al tid i verden til at nyde dejlig kaffe, mens der endnu ikke er nogen, der skal ammes, skiftes, leges med, trøstes, ammes, skiftes... ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder det også - men glæder mig virkelig virkelig virkelig også. Jeg kan næsten ikke vente mere!

   Slet
  2. Det kan jeg godt forstå :) Er børneværelset i gang eller venter det til baby kommer?

   Slet
  3. Vi er igang med projekt tag som også består af to kviste. Så børneværelse og kontor lader vente på sig, til min private handy-man er færdig med kvistene. Men de står næsten klar, det er kun alt det sjove som mangler ;-)

   Slet
  4. Alt det sjove er også det skønneste! Jeg glæder mig også til at indrette Beans værelse, når hun engang skal have sådan et. Endnu sover hun i soveværelset med Kæreste og mig, men jeg tænker at efter nytår, hvor hun er blevet 8 måneder (Shiiiiiit, det er gået stærkt!), så skal spisestuen blive til det fineste børneværelse. Der bliver masser af plads til hygge-, lege- og sovesektioner, og jeg satser på, at legetøj kan holdes inde på værelset, fordi det ligger en suite med stuen, hvor vi opholder os det meste af tiden. Er allerede igang med at samle inspiration til tapet, farver, indretning. Glæder mig til at se dit take på projektet. (Og håber for jer, at der er pusleplads på badeværelse/køkken/sted med rindende vand. Det er SÅ meget lettere!)

   Slet
  5. Det lyder som et spændende projekt ;-) Er du på "Pinterest" - her kan du finde uendeligt meget inspiration til børneværelset?

   Slet
  6. Ikke endnu. Det meste af min ledige tid går med at rydde op/spise/sove, så det er begrænset, hvor meget jeg har overskud til at udforske det der internet:) Krydser fingre for at jeres baby får et bedre sovehjerte end Bean har.

   Slet
 2. Mums - kaffe er godt. Nyder også min espressomaskine, der laver god latte... Du må have kop-holder på barnevognen - og så lave hjemmelavet coffee-2-go :)

  SvarSlet
 3. Jeg kikker ny espresso maskine, da min slet ikke kan skumme mælken...
  Er din super til det??

  Hilsen
  En andden caffe latte elsker:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er super til at skumme mælken. Vil sige min maskine er discountudgaven (gav 500,- for den i et outlet). Men ASCASA har jeg hørt skulle være toppen af poppen, men prisen er jo også en helt anden ;-)

   Slet
  2. Det var kattens...
   Min er i samme prisleje, bare købt i Italien..
   Troede faktisk din var en af de francis francis...
   Hvad mærke er din? Måske jeg skulle anskaffe mig sådan en, indtil der er til luksus udgaven...

   Slet
 4. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlet