onsdag den 25. januar 2012

Nyt kapitel, nyt hjem, nyt layout

Jeg har ryddet op på bloggen. Slettet fortiden og er nu klar parat på en helt ny start. Bloggen har faktisk eksisteret i næsten 2 år - det er jo ikke til at se, efter at alt fortid ligesom er deleted, og layoutet har fået en make-over. Efter 6 år på Kinosvej er vores gamle hjem nu også fortid. Efter 6 dage skrev køberen under, og pludselig stod vi både som hjemløse, men også total paffe og målløse. Hallo, hvad er finanskrise? Efter et par ugers nedpakning, var det et hårdt farvel til huset, vi selv havde renoveret og brugt så uendelig mange timer og tårer på. 3 måneder som hjemløse og så en december med BRYD-ALT-NED. Vi er nu ved at være ovenpå, sådan da. Det hårde arbejde er heldigvis næste ovre. Stue-etagen er  ved at ligne et hjem, og vi glæder os til de sidste små finesser samt levering af køkkenet idag. Næste uge starter vi med første etage, og nu er jeg begyndt at tælle ned til, at alt griseri-arbejde i hvert fald er ovre. Så vil jeg nemlig flytte ind, lade kælderen være kælder og ikke som nu, hvor det er vores lille mini-hjem.
Jeg glæder mig helt vildt, til at vise Jer min nye Verden og ikke mindst mit nye fantastiske hjem, som afspejler år 1928 med et tvist af mig. Det vigtigste af alt - jeg er tilbage.

8 kommentarer:

  1. Venter i spænding - dejligt at høre, at arbejdet skrider fremad og at du er tilbage!

    SvarSlet
  2. Jeg er så spændt på at se dit nye hjem!
    Jeg kan godt lide fortid, men kan også godt følge din tanke om en ny start med nyt fokus.

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig til at bladre med i kapitlerne :)

    SvarSlet
  4. Jeg glæder mig også til at følge med i dit nye kapitel. Er sikker på det kun kan blive godt(0:

    SvarSlet
  5. Ihhh det har jeg ventet på, glæder mig til at se billeder og ikke mindst dit nye hjem irl:)
    /Maria

    SvarSlet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  7. Velkommen tilbage - sådan lidt forsinket. Glæder mig til at følge med igen i nye rammer.

    SvarSlet
  8. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    Cceazuay.gob.ec
    Information
    Click Here
    Visit Web

    SvarSlet