onsdag den 22. august 2012

Lidt fashion til efteråret

Jeg er nu ikke meget for at snakke om, at sommeren nok er ved at være ovre. Jeg har virkelig nydt vores sommerferie, og føler nu at jeg er med ny overskud af energi til at klare de sidste 3 måneder, inden det hedder barsel. Maven vokser og vokser og bukser er for længst et overstået kapitel, lidt godt kom der med hjem i poserne fra Nørrebro.

1# Yndlingsbutikken COS summede af lækre efterårssager, desværre var det begrænset hvad jeg kunne have maven i og hvad jeg egentlig følte mig godt tilpas i, og med en sikkerhed i at kunne passe tøjet de næste 4 måneder.

2# Mads Nørgård med strikkjolen i en blanding af uld og akryl. Grøn, karry og rust er et musthave til vinter. At det så er i form af Mads Nørgård, er kun lækkerier.

3# Ankelboots fra yndlings over dem alle, Billi Bi. Støvlerne er af skind og matcher hele garderoben, og sikker på det også er et godt match med den nye Odder Classic når jeg hedder "mor".


torsdag den 9. august 2012

Masking tape

Af rigtig mange grunde elsker jeg Blogland. Masser af inspiration til boligen og ikke mindst en masse gode fifs til gode fund og billige sager.

søndag den 5. august 2012

Kunst

Efter en uge på Rømø Welness og Golf Resort nyder jeg tanken om to ugers ferie endnu. Vi har nydt den første uges ferie med masser af afslapning nok mest fra min side og et par golfrunder, blev det da til for Martin. Vi vil nu nyde en uges tid hjemme med huslige gøremål og hyggelige stunder (her i blandt kønsscanning - moderen kan snart ikke vente mere), inden turen går mod København i næste uge. Glæder mig til en blanding af shopping, lækker mad og turistattraktioner.
Kunsten jeg ville skrive om, er egentligt et lidt ældre køb. Printet har bare først nu fået sin helt rigtige plads i vores "nye" hjem. Jeg er sikker på at København lokker mig til nye køb, enten af en Hagendornhagen eller måske Bob Noon - jeg overvejer, men mangler virkelig charme på væggene, så måske det ender med begge!