tirsdag den 24. juli 2012

Hall'en i huset


Ikke kun soveværelset som blev vist ved forrige indlæg, er nu færdig. Min smukke hall er også færdig. Hall'en forlænges af en smuk vindeltrappe, som fører fra stueplanen til første. Vores trappe til kælder er bag den lukkede dør - hurra for det når  kong vinter kommer an, og husets isolering er fra 1927. Den smukke måtte var jeg så heldig at få fingerene i til HAY lagersalget i foråret. Jeg skal så meget afsted igen næste gang. En ny lampe og lidt på væggene, er jeg stadig på udkig efter, elsker inspirationen i boligblade, interiørbutikkerne og selvfølgelig denne dejlige blog Verden - er sikker på at de helt rigtige ting, lige pludselig dukker op.

fredag den 20. juli 2012

Sleepingroom

Soveværelset er så småt ved at være på plads. Min energi og overskud har været pist væk i længe, jeg håber den kommer frem sammen med sommerens sol og varme (når jeg går på ferie på fredag). Kartell reolen fik jeg af min kæreste i fødselsdagsgave i juni, jeg synes det er et fint twist til DLM bordet fra HAY, som jeg fandt til lagersalget i foråret sammen med det fine sengetæppe. Jeg gjorde virkelig nogle kups. Min kæreste arbejder pt på skabslåger til tøjskabet. Jeg glæder mig til at vise Jer det frem, når handy-manden er klar parat til at vise med!

mandag den 2. juli 2012

Mit køkken

Mit køkken er nu tæt på, at være helt færdig. Vi er så tilfredse med resultatet - lidt charme og varme er jeg på udkig efter til væggene, og ellers er det helt som vi ønskede. Maling af vinduer og nye rullegardiner, så er jeg sikker på at jeg føler mig helt helt hjemme! (Beklager billedekvaliteten med I-phone).