onsdag den 29. februar 2012

Neon lover

Jeg elsker neon. Jeg tror jeg er blevet lidt afhængig af de stærke og kontrastfyldte farver.



tirsdag den 28. februar 2012

Life is a bitch

Livet er til tider ubeskrivelig uretfærdigt. Anden dag hjemme, tankerne kører på højtryk og tårerne triller. Håber på det bedste, men mon håb er tilstrækkeligt nok?

Vi er i behandling for barnløshed. Frustrationerne vokser, vi fejler ingenting, og to år føles som evigheder.

fredag den 24. februar 2012

Min nye gule vandhane

Min kæreste er blikkenslager. Jeg mener bestemt at han er skadet i sit fag. Han har smittet mig. Vores fine vandhane er toppen af poppen i blikkenslagerfaget, jeg synes nu bare den er super smuk. Jeg elsker gul, gul gør mig glad. Vola gør min kæreste glad, sammenblandingen er unik og fantastisk.

onsdag den 22. februar 2012

Kunst

Ida gjorde mig opmærksom på Mette Erichsen. Sikke et bekendtskab, og sikke et talent. Jeg var hurtig solgt, da jeg trådte ind i hendes lejlighed i Ålborg. Hjemmets vægge prydede sig med flotte malerier. Jeg fandt hurtigt min favorit. Billedet har været efterspurgt i lang tid fortalte hun, og fik hende optaget på den forberedende skole til kunstakademiet, og har været med til hendes første og eneste censuret udstilling. Jeg nyder synet på min væg i stuen, og er taknemmelig over, at jeg måtte være den heldige køber!


mandag den 20. februar 2012

Lyspunkter

1# & Tradition, Flower Pot pendel
2# Jielde
3# Kartell, FLY pendel
4# Muuto, Unfold pendel

lørdag den 18. februar 2012

Barndommens kommode


Min far døde af cancer for godt 6 år siden. Derfor er det vigtigt at gemme minderne i hjertet, og ikke mindst bevare de ting som kan bevares fra min vidunderlige barndom. Kommoden blev brugt på mit barndomsværelse i 80'erne, nu kan jeg kigge på den smukke sag hver morgen når jeg sidder og nyder min favorit the fra Løv Organic. Jeg savner ham.



fredag den 17. februar 2012

6 styks Eames, ja tak

Ja billederne taler vel for sig selv. Verdens bedste mor er på vej, rengøringshandskerne er på, solen skinner, jeg har fridag og vi flytter i eftermiddag. Det kan da kun blive en fantastisk fredag!



tirsdag den 14. februar 2012

SMEG fetisch

Ja er afhængig og dybt imponeret over noget så lækkert. Afhænghederne står nu også på matriklen.