fredag den 27. januar 2012

Et lille glimt af Danmarks smukkeste køkken

Små sneak peaks på Danmarks smukkeste køkken (siger hun jo selv). Jeg kan mærke i maven, at det er de helt rigtige valg. Det hvide køkken mod de farvede detaljer kommer til at summe af en fed kontrast, som jeg ved jeg vil elske.





torsdag den 26. januar 2012

Pitchpine gulv

Tømmeren siger det er toppen af poppen, kæresten siger det kunst og jeg elsker mit nye pitchpine gulv. Mareridtet om at alle originale træplanker skulle skrottes i stueplanen gjorde fandens ondt, nu har jeg helt glemt, hvor slemt det føltes. Gulvet på 1. salen får en gang hvid nano, så er jeg helt sikker på, at det hele falder sammen i den smukkeste harmoni.


onsdag den 25. januar 2012

Nyt kapitel, nyt hjem, nyt layout

Jeg har ryddet op på bloggen. Slettet fortiden og er nu klar parat på en helt ny start. Bloggen har faktisk eksisteret i næsten 2 år - det er jo ikke til at se, efter at alt fortid ligesom er deleted, og layoutet har fået en make-over. Efter 6 år på Kinosvej er vores gamle hjem nu også fortid. Efter 6 dage skrev køberen under, og pludselig stod vi både som hjemløse, men også total paffe og målløse. Hallo, hvad er finanskrise? Efter et par ugers nedpakning, var det et hårdt farvel til huset, vi selv havde renoveret og brugt så uendelig mange timer og tårer på. 3 måneder som hjemløse og så en december med BRYD-ALT-NED. Vi er nu ved at være ovenpå, sådan da. Det hårde arbejde er heldigvis næste ovre. Stue-etagen er  ved at ligne et hjem, og vi glæder os til de sidste små finesser samt levering af køkkenet idag. Næste uge starter vi med første etage, og nu er jeg begyndt at tælle ned til, at alt griseri-arbejde i hvert fald er ovre. Så vil jeg nemlig flytte ind, lade kælderen være kælder og ikke som nu, hvor det er vores lille mini-hjem.
Jeg glæder mig helt vildt, til at vise Jer min nye Verden og ikke mindst mit nye fantastiske hjem, som afspejler år 1928 med et tvist af mig. Det vigtigste af alt - jeg er tilbage.